Assen

 1. Home
 2. Assen

Assen

Kessler + Co

DLS is gemachtigd om Kessler assen en aanverwante producten te repareren op Terberg voertuigen. Wij leveren, monteren en servicen AxleTech componenten, onderdelen en systemen en wij leveren Meritor assen en randapparatuur voor een breed scala van PK ratings.

Kessler + Co is een toonaangevende fabrikant van aandrijfcomponenten voor zwaar mobiel transport. Het bedrijf ontwikkelt en produceert planetaire assen, wielaandrijvingen en versnellingsbakken voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder bouwmachines, mobiele kranen, intern transportmaterieel en mijnbouwvoertuigen.

Na een uitgebreide training bij de Kessler + Co-fabriek, is DLS bevoegd om Kessler+Co assen en aanverwante producten op Terberg-voertuigen te repareren.

DLS heeft een goed uitgeruste werkplaats met speciaal opgeleide technici om het onderhoud van Kessler + Co-producten in de Benelux te ondersteunen. In de loop der jaren hebben we grote vrachtwagenfabrikanten en havenfaciliteiten aan onze groeiende lijst met klanten toegevoegd.

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

No products in this category on stock at this moment

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Menu
  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht