Emissietechnologie

 1. Home
 2. Emissietechnologie

Emissietechnologie

DLS is distributeur van HJS Emission Technology voor Nederland en Turkije

Met de systemen van HJS emissietechniek zorgen wij dat uw bestaande machines voldoen aan de huidige milieu eisen. Als distributeur doen wij zowel de ombouw als de levering van HJS onderdelen in Nederland.

DLS is geselecteerd als nieuwe distributeur, retrofit systeemintegrator en serviceorganisatie inclusief onderdelenverkoop voor de emissiereductie producten van HJS Emission Technology voor Nederland en Turkije.

Het bedrijf HJS Emission Technology – opgericht in 1976 – is koploper in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige emissie technologie waarmee gevaarlijke uitlaatemissies van (diesel)motoren kunnen worden gereduceerd. HJS systemen worden gebruikt voor NOx reductie en partikel reductie. Hierbij wordt naast de traditionele technologie zoals keramische filters, ook innovatieve door HJS gepatenteerde technologie geleverd.

De oplossingen van HJS zijn ontworpen voor het marktsegment van on- en non-road heavy duty transport en stationaire toepassingen. Marktsegmenten die hiermee bediend worden zijn publiek transport, touringcars, lichte commerciële voertuigen, vrachtwagens, bouwvoertuigen, material handling, generatorsets, marine en rail.

HJS producten worden geleverd aan de voertuigbouwers (OEM) en aan de eindklanten, servicebedrijven, fleetowners, verhuurbedrijven en overheden.

Op basis van de door HJS gepatenteerde SMF® gesinterd metaalfilters levert HJS een product dat zich sterk onderscheid van de gangbare filtertechnologie: het SMF® gesinterde metaalfilter is in veel opzichten beter dan andere technologieën. De filterefficiency is 99% op nano deeltjes en >99% op partikel deeltjes. De lange gebruiksduur vanwege de lage tegendruk opbouw, de hoge as opslagcapaciteit, de lage onderhoudskosten en eenvoudige schoonmaak procedures resulteren in hoge prestaties, lage totale kosten en eenvoudige recycling.

Het SMF® filter kan eenvoudig honderden malen worden gereinigd en hergebruikt, in tegenstelling tot de traditionele keramische filters, die vaak maar 2 tot 3 keer kunnen worden gereinigd.

Door middel van intelligente sensoren en ingebouwde voorverwarming voor regeneratie kan het SMF®-AR filter van HJS geregenereerd worden op nagenoeg elke machine toepassing, ongeacht de uitlaatgastemperatuur. De warmte, benodigd voor verbranding van de partikels, wordt gegenereerd door het SMF®-AR systeem zelf.

Projecten

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

Betaalbaar duurzaam en schoon

Hybride terminaltrekker

Meerdere routes naar zero emission

Snelle diagnose met Jaltest OHW

Snelle diagnose met Jaltest CV

HJS Independent After Market IAM

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht