Power Take Off’s

 1. Home
 2. Power Take Off’s

Power Take Off’s

Parker Chelsea Officieel Distributeur

DLS is de officiële distributeur van Chelsea PTO’s met ruime ervaring in de verkoop, engineering en onderhoud van PTO’s voor Allison transmissies en andere merken. We zijn ook de go-to partner voor Muncie en Hydrocar PTO’s.

Parker Chelsea is een marktleider in Power Take Off (PTO) -producten voor de truck en voertuigmarkten. Chelsea PTO’s zijn ontworpen met een breed scala aan interne snelheden, koppelbereiken en uitvoeropties die geschikt zijn voor de vereisten van vrijwel alle aangedreven apparatuur. Chelsea biedt een compleet assortiment PTO’s, waaronder toepassingen met gietijzeren 6-bouten, 8-bouten, 10-boutenbevestiging, tussenas, gesplitste as en frontmontage toepassingen. De PTO’s beschikken over allerlei kenmerken zoals mechanische schakeling, powershift, constant gekoppelde schakelopties, snelheidsbegrenzer regelaars en flenzen voor directe of op afstand gemonteerde hydraulische pompen, blowers, waterpompen, productpompen en generatoren.

Daarom koos Allison voor Chelsea om samen met hun ingenieurs te werken aan de ontwikkeling van PTO’s speciaal voor de transmissieserie Allison World.

Muncie Power Take Off's

Complete range van 6, 8 & 10 bolt PTOs

Muncie Power Take Offs is een divisie van de Interpump Group. Muncie werd opgericht in 1935 en is gespecialiseerd in mobiele vermogensapparatuur. Tegenwoordig biedt Muncie een compleet assortiment 6, 8 en 10 bout PTO’s voor een breed scala aan toepassingen. Muncie’s heavy-duty PTO’s zijn gebouwd voor maximale krachtbelasting, geluidsreductie, levensduur en de hoogste beschikbare koppelafgifte. Toepassingen in dumptrucks, vuilniswagens, hoogwerkers en takelwagens

Hydrocar Power Take Off's

Power Take Off’s voor heavy-duty industriële voertuigen

Hydrocar werd eind jaren ‘70 in Modena opgericht. Het is een divisie van Interpump Group en levert een breed scala aan Power Take Offs in een versie met 6, 8 en 10 bouten voor zware industriële voertuigen en met allerlei speciale, op maat gemaakte oplossingen.

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

Parker Chelsea 890 Power Take Off for Allison Transmission

Parker Chelsea 870 Power Take Off for Allison Transmission

Parker Chelsea 280 Power Take Off for Allison Transmission 3000 Series

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht