side-area-logo

Privacy & Cookies

  • Transmissies

    DLS biedt de juiste Allison transmissie voor de job!

  • PTO's

    DLS is uw go-to partner voor Parker Chelsea PTO's!

  • Power Dividers

    Uw Meritor Cushman Power Divider bij DLS!

  • Assen

    DLS is uw all-in Kessler + Co service station!

  • Transfer Cases

    DLS is uw Meritor Transfer Cases specialist!

  • Olie & Vloeistoffen

    Alle Castrol en Shell producten bij DLS!

Privacyverklaring

Contactgegevens

DLS BV, gevestigd aan Robijn 910 3316 KE Dordrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

DLS BV
Robijn 910
3316 KE Dordrecht
info@dlsbv.nl
www.dlsbv.nl

Mevr. Ilja Romijn is verantwoordelijk voor de gegevensbescherming bij DLS BV.
Je kunt haar bereiken via privacy@dlsbv.nl.

Verwerkte persoonsgegevens

DLS BV verwerkt je persoonsgegevens omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt of omdat je gebruik maakt van onze services.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Wanneer je een reactie achterlaat op onze website of wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief verwerken wij je voor- en/of achternaam.

E-mailadres

Wanneer je een reactie achterlaat op onze website of wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief verwerken wij je e-mailadres.

IP-adres

Wanneer je een reactie achterlaat op onze website, wordt je IP-adres verwerkt en opgeslagen.

Gegevens over jouw activiteiten op onze website

De gegevens over jouw activiteiten op onze website worden verwerkt door Google Analytics. Hierbij anonimiseren wij je IP-adres waardoor deze gegevens niet gebruikt kunnen worden om jou als persoon te identificeren. Wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met specialisten van Google.

Internetbrowser en apparaat type

Door middel van Google Analytics kunnen wij achterhalen welke browser en welk apparaat onze bezoekers gebruiken. Deze informatie is volledig geanonimiseerd doordat wij geen IP-adressen verzamelen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dlsbv.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

DLS BV verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • DLS BV analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

DLS BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van DLS BV) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

DLS BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mail adres

Zoals eerder in deze privacyverklaring genoemd: om je gegevens in te zien en/of te (laten) verwijderen, neem contact op met privacy@dlsbv.nl. Wij reageren binnen 24 dagen.

Delen van persoonsgegevens met derden

DLS BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

DLS BV gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. DLS BV gebruikt cookies een technische en analytische functionaliteit. De functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. De analytische cookies worden gebruikt om het bezoek aan onze website en het surfgedrag op onze website te analyseren, zodat we beter weten met welke informatie we je het best kunnen bedienen.

Bij je eerste bezoek aan onze website hebben we je akkoord al gevraagd voor het gebruik van cookies.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door DLS BV en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@dlsbv.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DLS BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@dlsbv.nl.

Disclaimer

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht bij de samenstelling van de inhoud van de website van DLS BV bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet volledig, actueel of niet meer juist is. DLS BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en is mogelijk ook niet op enige andere manier wettelijk gebonden aan de website. DLS BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en / of verouderde informatie.

Copyright

Deze site is auteursrechtelijk beschermd. Deze site is bedoeld voor persoonlijk of intern gebruik door onze klanten, het is niet toegestaan om de site te reproduceren anders dan door te downloaden en te bekijken op een enkele computer en / of een enkele hardcopy af te drukken. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DLS BV is het niet toegestaan deze site op een andere manier te reproduceren, te verzenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bedoeld om informatie aan onze klanten te verstrekken. We hebben de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorg bekeken, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Het is niet toegestaan om deze site in te kaderen. Wij kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor toegang tot of informatie op enige site die is verbonden / gelinkt van of naar deze website.

Merknamen & Logo's

Alle merknamen en logo’s op deze site zijn eigendom van DLS BV, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om deze merken en logo’s te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van DLS BV. Als u meer informatie wilt, stuur dan een e-mail naar info@dlsbv.nl

Cookies

This site uses cookies

Deze site maakt gebruik van cookies: kleine tekstbestanden die op je computer worden geplaatst om de site een betere gebruikerservaring te bieden. Cookies worden over het algemeen gebruikt om gebruikersvoorkeuren te behouden, informatie op te slaan voor zaken als winkelwagentjes en geanonimiseerde trackinggegevens te bieden aan applicaties van derden, zoals Google Analytics. Cookies zullen je surfervaring in de regel verbeteren. Je kunt echter de voorkeur geven aan het uitschakelen van cookies op deze site en op anderen. De meest effectieve manier om dit te doen, is door cookies in je browser uit te schakelen.