Allison Transmission DLS is officiëel Allison-distributeur voor Nederland, België, Luxemburg en Turkije. We hebben originele Allison-onderdelen in voorraad en we bieden knowhow, onderhoud van fabriekskwaliteit, herfabricage van transmissies en service. Assen van Kessler + Co Kessler + Co DLS is geauthoriseerd om Kessler-assen en aanverwante producten op Terberg-voertuigen te repareren. We leveren, monteren en onderhouden componenten, onderdelen en systemen en leveren aan Meritor-assen en randapparatuur voor een breed scala aan pk-waarden. Chelsea
Power Take Offs
DLS is de officiële distributeur van Chelsea PTO's met ruime ervaring in de verkoop, engineering en onderhoud van PTO's voor Allison-transmissies en andere merken. We zijn ook de go-to-partner voor Muncie en Hydrocar PTO's.
Meritor Power Dividers DLS biedt power dividers en andere Meritor producten voor een breed scala aan motorvermogens. Om snel aan uw vraag te kunnen voldoen houden we originele Meritor-onderdelen op voorraad. HJS Emission Technology DLS is geselecteerd als nieuwe distributeur, retrofit systeemintegrator en serviceorganisatie inclusief onderdelenverkoop voor de emissiereductie producten van HJS Emission Technology voor Nederland en Turkije.

Service that keeps you moving

Namens het DLS Team, welkom op onze website. Neem voor al uw vragen contact met ons op via de contact button.

DLS is uw one-stop shopping partner voor het ontwerpen en leveren van high-performance, efficiënte en hoge kwaliteit Drive Line Systems voor zware en off-road doeleinden.

DLS is de officiële Allison distributeur voor Nederland, België, Luxemburg en Turkije en we zijn partner in de wereldwijde Allison Transmission Organisation.

DLS is Premium remanufacturer en heeft een volledige scala van gereviseerde Allison transmissies. Daarnaast zijn wij een leading distributeur van OEM en after market onderdelen.

DLS Service

OEM onderdelen & subsystemen

U kunt op DLS vertrouwen voor snelle levertijden en gegarandeerde kwaliteit. Wij houden een grote voorraad van originele reserveonderdelen voor Allison Transmission, Chelsea PTO’s en Cushman Power Dividers.

Gereviseerde & remanufactured Allison transmissies

DLS biedt nieuwe en gereviseerde/remanufactured Allison transmissies met alleen 100% originele Allison onderdelen en een volledige garantie (reTran ™).

Inspectie & Diagnostiek

De bekwame en opgeleide monteurs van DLS zijn uitgerust met diagnostiek computerprogramma’s die het probleem kunnen lokaliseren en u overal snel vooruit kunnen helpen.

Preventief Onderhoud

DLS biedt preventief onderhoud om u te verzekeren van de optimale werking van uw voertuigen en uitrusting. Dit resulteert in een betere efficiency en lagere totale kosten.

DLS Workshop

We bieden industrie standaard service, onderhoud en reparaties van een hoog niveau.

DLS Projecten

We zijn er trots op u een aantal van onze projecten te kunnen tonen.

Bekijk al onze projecten

Menu
Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Verbinden...
Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht