Service that keeps you moving

Namens het DLS Team, welkom op onze website. Neem contact met ons op met al uw vragen door hier te klikken…

DLS is uw one-stop shopping partner voor het ontwerpen en leveren van high-performance, efficiënte en hoge kwaliteit Drive Line Systems voor zware en off-road doeleinden.

DLS is de officiële Allison distributeur voor Nederland, België, Luxemburg, IJsland en Turkije en we zijn partner in de wereldwijde Allison Transmission organisatie.

DLS is Premium remanufacturer en heeft een volledige scala van gereviseerde Allison transmissies. Daarnaast zijn wij een leading distributeur van OEM en after market onderdelen.

DLS Service

OEM Parts & Sub Systemen

Bij DLS kunt u rekenen op snelle levertijden en gegarandeerde kwaliteit. We hebben een grote voorraad originele reserveonderdelen voor Allison Transmission, Chelsea PTO’s en Cushman Power Dividers.

Gereviseerde en gerefabriceerde Allison Transmissies

DLS biedt nieuwe en gereviseerde / gerefabriceerde Allison transmissies met alleen 100% originele Allison onderdelen en een volledige garantie (ReTran™).

Inspectie & Diagnostiek

De vakbekwame en getrainde monteurs van DLS werken met diagnostische computerprogramma’s die elk probleem kunnen opsporen. Zo helpen we u snel weer op weg, waar u ook bent!

Preventief Onderhoud

DLS biedt preventief onderhoud, waardoor u verzekerd bent van een optimale werking van uw voertuigen en materieel. Dit resulteert in een betere efficiëntie en lagere totale kosten.

DLS Workshop

We bieden industrie standaard service, onderhoud en reparaties van een hoog niveau.

DLS Projecten

We zijn er trots op u een aantal van onze projecten te kunnen tonen.

Bekijk al onze projecten

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We're here to help you!
Verbinden...
Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht