side-area-logo

Service that keeps you moving

Namens het DLS Team, welkom op onze website. Neem contact met ons op met al uw vragen door hier te klikken...

DLS is uw one-stop shopping partner voor het ontwerpen en leveren van high-performance, efficiënte en hoge kwaliteit Drive Line Systems voor zware en off-road doeleinden.

DLS is de officiële Allison distributeur voor Nederland, België, Luxemburg en Turkije en we zijn partner in de wereldwijde Allison Transmission Organisation.

DLS is Premium remanufacturer en heeft een volledige scala van gereviseerde Allison transmissies. Daarnaast zijn wij een leading distributeur van OEM en after market onderdelen.

DLS service

OEM onderdelen & subsystemen
U kunt op DLS vertrouwen voor snelle levertijden en gegarandeerde kwaliteit. Wij houden een grote voorraad van originele reserveonderdelen voor Allison Transmission, Chelsea PTO’s en Cushman Power Dividers.
Read more
Gereviseerde & remanufactured Allison transmissies
DLS biedt nieuwe en gereviseerde/remanufactured Allison transmissies met alleen 100% originele Allison onderdelen en een volledige garantie (reTran ™).
Read more
Inspectie & Diagnostiek
De bekwame en opgeleide monteurs van DLS zijn uitgerust met diagnostiek computerprogramma’s die het probleem kunnen lokaliseren en u overal snel vooruit kunnen helpen.
Read more
Preventief Onderhoud
DLS biedt preventief onderhoud om u te verzekeren van de optimale werking van uw voertuigen en uitrusting. Dit resulteert in een betere efficiency en lagere totale kosten.
Read more

DLS Werkplaats

We bieden industrie standaard service, onderhoud en reparaties van een hoog niveau.

Adres:
Robijn 910
3316 KE Dordrecht
Nederland
Online:
info@dlsbv.nl
www.dlsbv.nl

DLS Projecten

We zijn er trots op u een aantal van onze projecten te kunnen tonen.

Bekijk al onze projecten