Jaltest Diagnostics

Jaltest Diagnostics

Merkonafhankelijke diagnoseapparatuur

Jaltest Diagnostics is universele diagnoseapparatuur die inzicht geeft in de storingen en onderhoudsbehoefte van (heavy duty) voertuigen of machines, ongeacht het merk of model. Het systeem verzamelt voertuiginformatie en stelt op basis hiervan een diagnose over de status van het voertuig, foutcodes, onderhoudsbehoefte en servicesignalen. Het helpt u om storingen op te sporen, de oorzaak te vinden en de problemen te verhelpen. Hiervoor biedt Jaltest Diagnostics handleidingen, afbeeldingen, tekeningen en alle benodigde technische informatie.

Eigenschappen

Het Jaltest Diagnostics systeem heeft een aantal mooie eigenschappen:

Modulaire diagnoseoplossing

De Jaltest Diagnostics kits bestaan uit een communicatie-interface, specifieke software licentie voor het type voertuig dat wordt gedekt en een collectie van verbindingskabels.

Personaliseerbaar systeem

Wanneer u meer dan één modulaire kit nodig heeft kunt u uw eigen diagnosesysteem samenstellen. U kunt meerdere softwarelicenties combineren en het aantal verbindingskabels uitbreiden voor volledige dekking van de door u gewenste voertuigen, machines, etc.

Gebruiksvriendelijke interface

Jaltest Diagnostics heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface. Hierdoor kunt u het systeem gemakkelijk gebruiken en snel navigeren. Het systeem is speciaal ontwikkeld om de meest geavanceerde diagnose- en onderhoudstaken op een simpele en intuïtieve manier uit te voeren. De interface is ook personaliseerbaar, zodat de voor u meest belangrijke informatie altijd direct zichtbaar is. De responsive interface zorgt er daarnaast voor dat u het systeem vanaf verschillende apparaten kunt bedienen.

Begeleid diagnosestellen

Jaltest Diagnostics biedt alle benodigde informatie om voertuigproblemen op een makkelijke en effectieve manier te repareren. De diagnosesoftware biedt technische informatie, onderdeleninformatie en -locatie, elektrische schema’s en eenvoudig te volgen stap-voor-stap handleidingen voor probleemoplossing.

Altijd up-to-date

De Jaltest Diagnostics software wordt minimaal drie keer per jaar geüpdatet. Hierbij worden nieuwe merken, modellen en systemen en innovatieve functies toegevoegd. Hierdoor is het systeem altijd up-to-date en heeft u altijd de meest recente informatie beschikbaar.

Vermindering van de reparatietijd

De brede dekking van de Jaltest Diagnostics software en het begeleid diagnosestellen helpen u bij het zo snel mogelijk vinden en verhelpen van fouten.

Hardware

De Jaltest Data-Link is een zeer compacte en lichtgewicht communicatie-interface. Hierdoor is deze eenvoudig te verplaatsen en mee te nemen. Het systeem heeft een zeer snelle verbindingssnelheid en uitstekende communicatiemogelijkheden. Daarnaast is het Link-apparaat zeer robuust, schokbestendig en bestand tegen water en vuil. Dit maakt het apparaat zeer geschikt voor intensief gebruik in werkplaatsen.

Aanvullende modules

Jaltest Diagnostics biedt ook een aantal aanvullende modules, wat het een zeer compleet diagnosesysteem maakt:

ETM

De Elektronische Test Module kan gebruikt worden om geïnstalleerde elektronische modules en sensoren te verifiëren. Met deze module kunt u controleren of een onderdeel beschadigd is, of dat een foutcode door een ander element veroorzaakt wordt, zoals bijvoorbeeld de bedrading, control unit , etc. Hiermee voorkomt u dat een component onnodig wordt vervangen, terwijl het probleem eigenlijk door iets anders veroorzaakt wordt. De ETM module is beschikbaar voor commerciële voertuigen, landbouwvoertuigen, bouwmachines en vaartuigen.

GRP

Met de Garage Resource Planning (GRP) module kunt u uw dagelijkse activiteiten op een flexibele manier organiseren en managen. De werkplaatsmanagementsoftware voegt informatie over klanten, voertuigen en rapporten samen, verdeelt het werk op een efficiënte manier en heeft altijd en overal toegang tot de volledige database. De GRP module heeft vier gebruiksmodi, wat het geschikt maakt voor kleine, middelgrote en grote werkplaatsen.

Markten

Jaltest Diagnostics biedt diagnosesoftware voor commerciële voertuigen (Jaltest CV), landbouwvoertuigen en -machines (Jaltest AGV), off-highway voertuigen en bouwmachines (Jaltest OHW), material handling materieel (Jaltest MHE) en vaartuigen (Jaltest Marine). Hieronder leest u meer over de verschillende diagnosesoftwares:

Jaltest CV

Jaltest CV is de diagnoseapparatuur voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen, opleggers, aanhangwagens en bussen.
Lees meer
Download de Jaltest CV brochure

Jaltest AGV

Jaltest AGV is de diagnoseapparatuur voor landbouwvoertuigen en -machines, zoals tractors, oogstmachines, hakselaars, telescopische armen , etc.
Lees meer
Download de Jaltest AGV brochure

Jaltest OHW

Jaltest OHW is de diagnoseapparatuur voor off-highway voertuigen en bouwmachines, zoals kranen, graafmachines, kippers, stationaire motoren, reinigingsmachines, materieel voor wegenonderhoud, etc.
Lees meer
Download de Jaltest OHW brochure

Jaltest MHE

Jaltest MHE is de diagnoseapparatuur voor material handling materieel, zoals heftrucks, verreikers, hefplatforms, etc.
Lees meer
Download de Jaltest MHE brochure

Jaltest Marine

Jaltest Marine is de diagnoseapparatuur voor schepen, jet ski’s en binnenboord-, buitenboord- en stationaire motoren.
Lees meer
Download de Jaltest Marine brochure

Meer over Jaltest

Jaltest is een onderdeel van de het Spaanse bedrijf Cojali. Jaltest richt zich op de ontwikkeling van technische oplossingen met hoge toegevoegde waarde voor het digitaliseren van werkplaatsen, wagenparken en servicebedrijven. Jaltest voorziet klanten van gepersonaliseerde oplossingen die zowel flexibel als betrouwbaar zijn.
Naast Jaltest Diagnostics leveren we bij DLS ook de wagenparkbeheersoftware Jaltest Telematics.

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

Fuel cell technologie

Jaltest Telematics

Jaltest Marine

Jaltest MHE

Jaltest OHW

Jaltest AGV

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht