Transmissies

Transmissies

DLS is uw Allison Transmissions Distributeur

DLS is de officiële Allison distributeur voor Nederland, België, Luxemburg, Turkije en IJsland. Wij houden originele Allison onderdelen op voorraad en wij bieden knowhow, fabriekskwaliteit onderhoud, remanufacturing van transmissies en service.

Als experts in Allison-producten selecteert DLS de Allison-automaat die het meest geschikt is voor uw situatie. We hebben originele Allison-onderdelen in voorraad en kunnen kennis, Allison-gecertificeerd onderhoud, revisie van transmissies en service bieden. Bovendien kunnen we een servicetraining verzorgen waarmee onze klanten de transmissies jarenlang efficiënt kunnen laten werken.

Allison Transmission is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van volautomatische transmissies voor middelgrote en zware bedrijfsvoertuigen en is leider in elektrische hybride voortstuwingssystemen voor stadsbussen. Met meer dan 100 jaar ervaring worden Allison-transmissies gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder afvalinzameling, mijnbouw, constructie, brandbestrijding, distributie, personenvervoer, campers, defensie en energie. Het bedrijf is opgericht in 1915 en heeft zijn hoofdkantoor in Indianapolis, Indiana, VS. Het heeft wereldwijd ongeveer 2.700 mensen in dienst. De kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Allison Transmission is ongeëvenaard. Ongeveer 300.000 transmissies worden jaarlijks geproduceerd en met betrekking tot verkoop, onderdelen en service heeft Allison Transmission een uitgebreid wereldwijd netwerk van distributeurs en dealers.
Drive Line Systems BV (DLS) is de officiële Allison-distributeur voor Nederland, België, Luxemburg, IJsland en Turkije.

Gereviseerde transmissies van Allison

DLS rebuilds zijn zo goed als nieuw

 

Drive Line Systems biedt niet alleen nieuwe Allison-transmissies, maar heeft ook een enorme voorraad gereviseerde Allison-transmissies tot zijn beschikking. Hoewel Allison Transmission de productie van de AT500-, MT600- en HT / CLT700-serie transmissies heeft stopgezet, worden deze modellen nog steeds veel gebruikt in een groot aantal toepassingen.

De versnellingsbakken worden gereviseerd door fabrieksgetrainde monteurs die met het gebruik van nieuwe originele Allison-onderdelen een automatische transmissie produceren die zo goed als nieuw is. Elke gereviseerde transmissie wordt voorzien van nieuwe lagers en de laatste modificaties/upgrades die eventueel van toepassing zijn worden uitgevoerd. Ten slotte wordt elke herbouwde transmissie uitvoerig getest onder belasting. Dit alles resulteert in een hoogwaardige herbouwde transmissie die overeenkomt met een gloednieuwe transmissie (“beter dan nieuw”). Drive Line Systems heeft een uitgebreide voorraad gereviseerde AT / MT / HT / CLT-transmissies, maar we zijn ook in staat om gereviseerde off-road transmissies aan te bieden, zoals de CL (B) T5000 en 6000-serie. Dus als u op zoek bent naar een herbouwde Allison-transmissie voor uw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een offerte aan te vragen voor een gereviseerde transmissie die afgestemd is op uw wensen.

Allison Transmissions Rebuild

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht