ePTO

ePTO

De PTO van de toekomst

Bent u op zoek naar een PTO-oplossing (power take off) voor uw accu-elektrische- of waterstofelektrische voertuig? Dit kan worden opgelost door een ePTO. De ePTO biedt de perfecte oplossing voor uw zero emission voertuig, omdat deze direct kan worden aangesloten op het accupakket.

Het ePTO-systeem bestaat uit een inverter en een elektrische motor die wordt aangedreven door een DC-stroombron, bijvoorbeeld een accu. De ePTO is verkrijgbaar in versies met een continu vermogen van 25 tot 95 kW (35-140 pk) en kan worden toegepast op voertuigen met accu’s met voedingsspanningen van 100 tot 800 VDC. Net als een traditionele mechanische PTO kan de ePTO aangesloten worden op een mechanisch aandrijfsysteem (versnellingsbak of aandrijfas). De ePTO kan ook worden gekoppeld aan meerdere pomptechnologieën, zowel in vaste als variabele configuratie. De inverter met ingebouwde I/O, inclusief digitale-, CAN- en analoge ingangen, vergroot het vermogen om geavanceerde hydraulische stuursystemen te managen, zoals koppelbegrenzing om de levensduur van de accu te verlengen.

De ePTO levert dezelfde kracht als een traditionele PTO, maar op een schone manier. Door gebruik van de elektromotor in plaats van verbrandingsmotor worden geen emissies uitgestoten. Daarnaast is de ePTO veel stiller in gebruik dan een traditionele PTO.

Projecten

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht