Services

Volledige Service Aanbod

DLS biedt een compleet dienstenpakket om de efficiëntie en prestaties van uw Allison-transmissie en andere aandrijflijncomponenten te garanderen.

Op maat gemaakte Service Level Agreements (SLA) zijn afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Of het nu gaat om een volledig onderhoudscontract, een jaarlijkse gezondheidscontrole, diagnostiek, site-assistentie, reparatie of training: DLS luistert naar uw behoeften en levert de oplossing. DLS helpt uw bedrijfsmiddelen kosteneffectief, betrouwbaar en maximaal beschikbaar te houden.

24/7 Help Desk

Minimising vehicle downtime, emergency call-out service & repair

Om de stilstand van voertuigen te minimaliseren, biedt DLS een 24/7 helpdeskservice voor aandrijflijnsystemen, met noodoproepdienst en reparatie. Dit kan worden gedaan in onze eigen werkplaats of op uw locatie (trouble-shooting). Naast deze service, houden we voor een snelle reactietijd, een gevarieerd aanbod aan gereviseerde en nieuwe transmissies en onderdelen op voorraad.

U kunt contact met ons opnemen op ons servicenummer +31 (0)78 632 3690 Buiten kantoortijden kunt u bellen met ons noodnummer +31 (0)653 788 637

Onderdelen

OEM Parts & Subsystems

Drive Line Systems levert originele OEM-onderdelen en -subsystemen die worden gebruikt in aandrijflijnsystemen. Onderdelen worden geleverd met betrouwbare levertijden en gegarandeerde topkwaliteit. DLS heeft een grote voorraad originele reserveonderdelen voor Allison Transmission, Chelsea PTO’s en Cushman Power Dividers.

Onderhoud, reparaties en revisies

Allison Transmissions

We leveren nieuwe en gereviseerde Allison-transmissies met alleen 100% originele, door Allison geproduceerde onderdelen en met een volledige garantie (ReTran ™). Elke transmissie is volledig gedemonteerd, elk onderdeel is grondig gereinigd en individueel geïnspecteerd en gemeten volgens de exacte specificaties van Allison. Na revisie gaat elke transmissie door een multitest kwalificatie- en updateproces. Dit omvat uitgebreide testen van valve body en dynamometer en een duurtest op onze testbank. We bieden een volledige garantie van twee jaar op onze gereviseerde transmissies.

Inspecties

Diagnostics & Prevention

Onze getrainde en ervaren servicetechnici zijn uitgerust met diagnostische computerprogramma’s die het probleem lokaliseren en u, on- en off-road, in een mum van tijd weer op weg kunnen helpen. Drive Line Systems staat altijd klaar om service te verlenen in onze werkplaats of op locatie.

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht