Elektrische assen

Elektrische assen

Volledig geïntegreerde elektrische assen

De eGen Power elektrische assen van Allison Transmission bieden een gebruiksklare emissievrije oplossing voor medium- en heavy-duty vrachtwagens en bussen. De elektrische assen zijn passend en aanpasbaar voor uw huidige chassis, wielophanging en naafreductie. De assen vervangen de traditionele aandrijving en zijn geschikt voor de meeste OEM voertuigassemblageprocessen.

Systeem

De volledig geïntegreerde elektrische assen bevatten hoge snelheid elektromotor(en), een transmissie met meerdere snelheden, oliekoeler en pomp. De elektrische assen bevatten maximaal twee motoren met twee snelheden, een geoptimaliseerd voor startkoppel en de andere voor topsnelheid. De transmissie met meerdere snelheden zorgt voor zowel een beter klimvermogen bij lage snelheden als een geoptimaliseerde hoge topsnelheid, zonder concessies te doen aan de efficiëntie. Door de combinatie van elektromotoren en transmissie met meerdere snelheden zijn er geen extra aandrijfassen of hulpcomponenten nodig. De geïntegreerde oliekoeling zorgt voor een hogere continue motorwerking dichter bij het piekvermogen. De elektrische as is perfect geschikt voor meerdere elektrische voertuigconfiguraties, zoals batterij-elektrische voertuigen (BEV), waterstof-elektrische voertuigen (FCEV) of hybride oplossingen.

Eigenschappen

Het volledig geïntegreerde systeem van de elektrische as biedt superieure prestaties en verhoogde efficiëntie. Het modulaire en ruimtebesparende ontwerp biedt meer ruimte voor energiebronnen of andere essentiële onderdelen. Meer energiebronnen, zoals accu’s of fuel cell systemen, vergroten de actieradius van uw voertuig. De standaard montage- en ophangingslocaties zorgen ervoor dat de elektrische as gemakkelijk in bestaande chassisontwerpen kan worden geïntegreerd. Hierdoor is de as eenvoudig te installeren. De elektrische as is uitgerust met een innovatief regeneratief remsysteem. Hiermee wordt 100% van de remenergie teruggewonnen. Dit vermindert remslijtage en vergroot de actieradius van het voertuig.

eGen Power 130D

Allison heeft meerdere versies van de eGen Power elektrische as ontwikkeld. De 130D variant is speciaal ontworpen voor de onder andere de Europese markt. Met een continu vermogen van 424 kilowatt (569 pk) en een piekvermogen van 648 kilowatt (869 pk) is de eGen Power 130D een van de krachtigste aandrijfoplossingen.

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

ePTO

Allison Transmission M5600AR Rebuilt

Allison Transmission HD4000P Rebuilt

Allison Transmission HT750DR Rebuilt

Allison Transmission HD4060P Rebuilt

Allison Transmission CLBT 755 RB

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht