Visie & Mission Statement

Visie & Mission Statement

Visie

Continuïteit in de wereld van on- en off-road vervoer is cruciaal om onze economie draaiend te houden en verdere groei te realiseren. Dit op een economisch optimale, duurzame, omgevingsvriendelijke en gezonde wijze. Drive Line Systems is uw partner bij het realiseren van deze doelstelling.

Mission Statement

“Drive Line Systems bv (DLS) wil een flexibele, betrouwbare en deskundige partner zijn in on- en off-road vervoer, voor zowel voertuigproducenten, de gebruikers hiervan als de servicebedrijven. Wij begrijpen de behoeften van onze klanten.
DLS zet daarvoor gedreven, betrokken en vakbekwame medewerkers in met passie voor voertuigtechnologie. Met deskundig advies, hoogwaardige producten, betrouwbare levertijden en tip-top georganiseerde logistieke expeditie sluit DLS naadloos aan op de behoefte van haar klanten.
De organisatie kent een informeel karakter en open cultuur, waarbij verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo dicht mogelijk bij de werkvloer liggen.”

Over Ons

Alles Over DLS

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht