Leveringsovereenkomst Toyota Fuel Cell Modules

Leveringsovereenkomst Toyota Fuel Cell Modules

Toyota Motor Corporation, Toyota Tsusho Corporation, Nexty Electronics Europe en Drive Line Systems tekenen leveringsovereenkomst per 21 augustus 2023

Sinds oktober 2022 integreert Drive Line Systems (DLS) de Toyota Fuel Cell Module voor heavy duty toepassingen in projecten van DLS-klanten. Op vrijdag 22 september brachten vertegenwoordigers van Toyota Motor Corporation (TMC), Toyota Tsusho Corporation (TTC) en Nexty Electronics Europe (NEE) een bezoek aan DLS om de toekomstige samenwerking met betrekking tot de levering van Toyota Fuel Cell Modules te bespreken.

De Toyota Fuel Cell Module is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals heavy duty vrachtwagens, bussen, bouwmachines, stationaire generatorsets, schepen, etc. de fuel cells zijn beschikbaar als horizontale en verticale modules met een netto vermogen van 60 kW of 80kW. De modules kunnen gecombineerd worden om het totale vermogen te vergroten. Het fuel cell tanksysteem kan geleverd worden met 350 of 700 bar en is altijd geoptimaliseerd voor het dagelijks gebruik van uw machine of stationaire toepassing. Naast de hoge kwaliteit worden ook het lage gewicht, goede prestaties en efficiëntie, hoge dynamisch vermogen en de volledigheid van de Toyota Fuel Cell Modules (onder andere geïntegreerde DC/DC converter en compressor) zeer gewaardeerd door klanten van DLS.

Klik hier om meer te lezen over de Toyota Fuel Cell Module.

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht