DLS wordt HJS Distributeur!

DLS wordt HJS Distributeur!

DLS verwerft het partnerschap voor distributie van HJS-emissietechnologie

Nieuwe Distributieovereenkomst Voor Nederland En Turkije

DLS is geselecteerd als nieuwe distributeur, retrofit systeemintegrator en serviceorganisatie inclusief onderdelenverkoop voor de emissiereductie producten van HJS Emission Technology voor Nederland en Turkije.

Het bedrijf HJS Emission Technology – opgericht in 1976 – is koploper in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige emissie technologie waarmee gevaarlijke uitlaatemissies van (diesel)motoren kunnen worden gereduceerd. HJS systemen worden gebruikt voor NOx reductie en partikel reductie. Hierbij wordt naast de traditionele technologie zoals keramische filters, ook innovatieve door HJS gepatenteerde technologie geleverd.

De oplossingen van HJS zijn ontworpen voor het marktsegment van on- en non-road heavy duty transport en stationaire toepassingen. Marktsegmenten die hiermee bediend worden zijn publiek transport, touringcars, lichte commerciële voertuigen, vrachtwagens, bouwvoertuigen, material handling, generatorsets, marine en rail.

HJS producten worden geleverd aan de voertuigbouwers (OEM) en aan de eindklanten, servicebedrijven, fleetowners, verhuurbedrijven en overheden.

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht