DLS neemt distributie van Parker Hannifin over

DLS neemt distributie van Parker Hannifin over

Parker Hannifin Hydrauliek

Parker Hannifin Hydraulics

Op 20 november jl. is de hernieuwde en uitgebreide distributeursovereenkomst tussen Parker en Drive Line Systems (DLS) ondertekend. Parker is marktleider in top kwaliteit hydraulische aandrijfsystemen voor automotive toepassingen. DLS zal als distributeur de hele hydrauliek productrange gaan leveren, de service en reparatie er voor doen en ook de onderdelenlevering voor haar rekening nemen.

De focus van het hele programma ligt op o.a. de Power Take Off’s van Parker Chelsea, hydrauliekpompen en hydrauliek motoren.

DLS levert deze producten al vele jaren aan OEM, eindgebruikers en fleetcustomers. Naast levering van producten weten klanten ook voor advies en klantspecifieke aanpassingen hun weg naar DLS te vinden. Met de ondertekening van deze overeenkomst wordt het wederzijdse vertrouwen uitgesproken en de relatie verder verstevigd en uitgebouwd.

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht