Elektrische vrachtwagen met Parker ePTO

Elektrische vrachtwagen met Parker ePTO

Emissie-eisen worden steeds strenger. Als gevolg hiervan worden steeds meer zero emission voertuigen aangeschaft. Hiab, toonaangevende leverancier van slimme en duurzame laad- en losoplossingen, ontving zo’n aanvraag van een klant: een volledig elektrische vrachtwagen voorzien van een kraan, haakarm en toebehoren. Voor de aansturing van de kraan en haakarm is gekozen voor een ePTO van Parker, die is geïnstalleerd door DLS.

Het Parker ePTO-systeem bestaat uit een inverter en een elektrische motor die wordt aangedreven door een DC-stroombron, zoals bijvoorbeeld een accu. DLS heeft een speciaal frame gebouwd waarin de e-motor en inverter zijn geassembleerd. Door middel van montagesteunen is dit frame aan de zijkant van de vrachtwagen bevestigd, waarna de kabelwegen zijn gemonteerd. Vervolgens is het systeem door DLS volledig afgemonteerd en in bedrijf gesteld, waarbij de e-motor en inverter geconfigureerd zijn.

Lees meer over de Parker ePTO

Uitgelichte Projecten

Voorbeelden van ons werk
Niets gevonden.

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht