Power Take-Offs

Power Take-Offs

Efficiënte aandrijving van heavy-duty toepassingen

Een power take-off (PTO) is een mechanisch onderdeel van een voertuig dat gebruikt wordt om het motorvermogen over te brengen op hulpapparatuur, zoals bijvoorbeeld een hydraulische pomp of compressor.

Bij DLS leveren we hoogwaardige PTO’s van verschillende merken die geschikt zijn voor heavy-duty toepassingen. De PTO’s zijn ontworpen om betrouwbare en consistente aandrijving te leveren. Dit helpt bij het verhogen van de productiviteit en efficiëntie en tegelijkertijd het verminderen van de downtime en onderhoudskosten.

Onze merken

Bij DLS leveren we PTO’s van toonaangevende merken. We zijn de officiële distributeur voor Parker Chelsea PTO’s en zijn de vaste partner voor Muncie en Hydrocar.

Parker Chelsea produceert hoogwaardige PTO’s voor vrachtwagens en beroepsvoertuigen. Chelsea PTO’s staan bekend om hun betrouwbaarheid, prestaties en veelzijdigheid.

Chelsea PTO’s brengen het vermogen van de motor op een betrouwbare en efficiënte manier over naar de hulpapparatuur, zonder afbreuk te doen aan de prestaties of veiligheid van het voertuig. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende soorten voertuigen en apparatuur, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en configuraties.

Omdat ze bekend staan om hun duurzaamheid en prestaties worden Chelsea PTO’s vaak gebruikt in veeleisende toepassingen waar een betrouwbare werking van cruciaal belang is. Ze zijn ook zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren en onderhouden zijn. Daarnaast zijn ze geschikt voor verschillende transmissietypes en voertuigmodellen.

Chelsea PTO’s voldoen aan een groot aantal uitrustingsvereisten, met opties voor verschillende interne snelheden, koppelcapaciteiten en vermogenstypes. Functies zijn onder andere mechanische schakeling, powershift, constant gekoppelde schakelopties, snelheidsregelaars en flenzen voor directe of op afstand gemonteerde hydraulische pompen, blowers, waterpompen, productpompen en generatoren.

Quiet Gear PTO

Parker Chelsea’s Quiet Gear PTO’s staan bekend om hun stille werking. Dit wordt bereikt door het gebruik van schuine tandwielen die soepel en gelijkmatig in elkaar grijpen. Dit vermindert het geluid en de trillingen die gepaard gaan met andere typen PTO’s. Dit maakt ze de perfecte oplossing voor toepassingen waar geluid en trillingen een probleem zijn.

Naast de stille werking staan de Quiet Gear PTO’s ook bekend om hun robuustheid en duurzaamheid. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden onderworpen aan strenge tests om de prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Chelsea heeft meerdere Quiet Gear PTO-modellen voor verschillende toepassingen en eisen.

Vraag meer informatie aan over Parker Chelsea’s Quiet Gear PTO

ePTO

Naast traditionele PTO’s en Quiet Gear PTO’s biedt Parker ook een elektrische power take-off (ePTO) oplossing. Deze ePTO levert dezelfde kracht als een traditionele PTO, maar werkt emissieloos.

De ePTO biedt de perfecte oplossing voor zowel “traditionele” voertuigen met een verbrandingsmotor als zero emission voertuigen. Bij zero emission voertuigen kan de ePTO direct worden aangesloten op het accupakket van het voertuig.

Lees meer over de Parker ePTO

Muncie PTO’s

Muncie Power Products is onderdeel van de Interpump Group en een toonaangevende fabrikant van PTO-oplossingen voor een groot aantal toepassingen. Muncie PTO’s staan bekend om hun robuustheid en betrouwbaarheid. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat ze de veeleisende omstandigheden van verschillende industrieën aankunnen.

Muncie biedt een compleet assortiment van 6-, 8- en 10-bouts PTO’s voor verschillende toepassingen. De PTO’s zijn toepasbaar op verschillende transmissies en zijn verkrijgbaar voor verschillende manieren van montage, waaronder zijmontage, achtermontage en bovenmontage.

Vraag meer informatie aan over Muncie PTO’s

Hydrocar PTO’s

Hydrocar is ook onderdeel van de Interpump Group. Hydrocar levert een groot assortiment van 6-, 8- en 10-bouts PTO’s voor zware toepassingen, zoals vrachtwagens, industriële machines en bouwmachines. Ze zijn ontworpen om een hoog koppel aan te kunnen en zorgen voor betrouwbare krachtoverbrenging gedurende langere gebruiksperioden. Over het algemeen staan Hydrocar PTO’s bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestatievermogen in veeleisende toepassingen.

Vraag mee informatie aan over Hydrocar PTO’s

Product Groepen

Overzicht van onze producten

Voorraad Producten

Kijk in onze voorraad!

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij je terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht