Specialismen

  1. Home
  2. About DLS
  3. Specialismen

Specialismen

Transmissies, PTO's, emissietechnologie en meer

Naast de Allison-producten die we leveren en onderhouden zijn we ook gespecialiseerd in onderdelen voor de complete power units en aandrijflijnen voor on- en off-road voertuigen. We zijn een officiële vertegenwoordiger van Parker Chelsea Power Take Offs (PTO’s) en officiëel distributeur van Meritor Cushman Power Dividers. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Kessler + Co-assen, Muncie en Hydrocar PTO’s en pompen, geproduceerd door Interpump Hydraulics.

Naast de levering van componenten, zijn wij ook gespecialiseerd in advisering en ontwerpen, produceren en op maat maken van uitrusting op basis van klantspecificaties. Wij kunnen u adviseren bij het ontwerp van uw aandrijflijn- en power unit systemen en hebben faciliteiten voor pilot productie, software ondersteuning, testen en prestatiemeting. En natuurlijk kunnen we u helpen bij het in bedrijf stellen van uw aandrijflijn.

Om snel te kunnen reageren op de behoeften van klanten, hebben we onze eigen voorraad gereviseerde en nieuwe transmissies en onderdelen.

Naast het leveren van complete transmissies, PTO’s, Power Dividers en assen, leveren we slijtage-onderdelen en verbruiksartikelen (bijvoorbeeld olie) en vervangingsonderdelen. Onze helpdeskservice voor aandrijflijnsystemen, met service en reparatie, staat paraat om u 24/7 te helpen. Dit kan worden gedaan in onze eigen werkplaats of op uw locatie (trouble-shooting). We kunnen verschillende soorten Service Level Agreements aanbieden om uw uitrusing kosteneffectief en betrouwbaar te houden.

Wij reageren snel en correct op uw vragen en leveren de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats. Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en zijn flexibel in het creëren van oplossingen voor uw vragen.

Over Ons

Alles Over DLS

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

Menu
Chat met ons
Chat met ons
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Schrijf ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht