Over DLS

Over DLS

Welkom in onze wereld!

Drive Line Systems BV (DLS) is uw one-stop-shopping partner in het ontwerp en de levering van hoog presterende, efficiënte en kwalitatieve aandrijfsystemen voor “heavy duty” toepassingen voor on- en off-road toepassingen. DLS is de officiële Allison-distributeur voor België, Nederland, Luxemburg (Benelux) en Turkije en is een partner in de wereldwijde Allison Transmission-organisatie. Wij zijn een premium-remanufacturer en leveren het volledige assortiment gereviseerde Allison-transmissies. Daarnaast zijn wij een toonaangevende distributeur van after-market onderdelen van Original Equipment Manufacturers en after-market-onderdelenleveranciers voor on- en off-road transport.

Over Ons

Alles Over DLS

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht