Accenda nieuwe integratiepartner DLS voor zero emission oplossingen

Accenda nieuwe integratiepartner DLS voor zero emission oplossingen

Op 8 maart 2023 hebben Drive Line Systems (DLS) en Accenda BV een partnerovereenkomst gesloten. Dit maakt Accenda de eerste DLS-integratiepartner voor zero emission (aandrijf)concepten.

Als kennisbedrijf is Accenda zeer actief op het gebied van research & development van nieuwe en emissieloze technologieën voor on-road-, off-road- en stationaire toepassingen. Hierbij ligt de focus op het toepassen van waterstof als energiebron. Daarnaast adviseert Accenda bedrijven en instanties op het vlak van emissiereductie, waarbij nauw wordt samengewerkt met universiteiten, hogescholen en ROC’s.

In plaats van een product vragen klanten DLS steeds vaker naar een complete (zero emission) systeemoplossing, waarbij DLS producten combineert en integreert in de toepassing van de klant. Om de hiervoor benodigde projectcapaciteit uit te breiden is DLS nu een samenwerking aangegaan met Accenda. Bij deze samenwerking ligt de focus op het vlak van zero emission aandrijfsystemen en specifiek elektrificatie en waterstoftechnologie, zoals de Toyota Fuel Cell Modules op de foto.

Wilt u meer weten over Accenda? Bezoek dan de website: www.accenda.nl

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht