DLS Distributeur Jaltest Productrange

 1. Home
 2. DLS Distributeur Jaltest Productrange

DLS Distributeur Jaltest Productrange

Jaltest is een productmerk van de Spaanse Cojali Group, een internationale automotive groep. De Jaltest productrange bestaat uit de nieuwste en innovatieve technologiën voor merk-onafhankelijke voertuigdiagnose, voorspellend onderhoud en reparatie. De producten kenmerken zich door een hoge mate van bedieningsgemak.
DLS is distributeur in de Nederland en Turkije voor de Jaltest producten voor voertuig diagnose en voertuig informatie.

De productrange bestaat uit:

 • Jaltest Diagnostics
 • Jaltest Telematics

Jaltest Diagnostics

Jaltest Diagnostics is de merkonafhankelijke oplossing voor draagbare voertuigdiagnose. Onafhankelijk van het merk of type voertuig, zijn de Jaltest diagnostics systemen in staat om informatie uit de voertuigsystemen en subsystemen te halen en een diagnose te stellen over de status, fouten, onderhoudsbehoefte en service-indicaties.

Het Jaltest diagnostics system is uitgevoerd met allerlei connectors en kan tevens ook de locatie van de OBD connector op het voertuig aangeven op het display. Het system heeft de mogelijkheid om met diverse verschillende systemen in het voertuig te communiceren en kan ook instructies en opdrachten naar het voertuig verzenden. Het kan de informatie inlezen, deze interpreteren, op basis hiervan acties aansturen en fouten en alarmen herstellen. Zo kunnen bijvoorbeeld de ventilatoren worden geactiveerd, cilinders worden uitgeschakeld en kan de compressie worden getest.

Jaltest Telematics

“De echte fleet management oplossing”

Cloud diagnostics

Jaltest Telematics is de enige oplossing in de markt die merkonafhankelijke diagnose van alle systemen in een voertuig biedt. Het systeem is gebaseerd op cloud technologie. De diagnoses kunnen worden uitgevoerd op elk merk voertuig en op elk systeem dat zich aan boord van het voertuig bevindt. Het kan tevens controleren of u voldoet aan de wetgeving door bijvoorbeeld de tachograaf download op afstand. Zo kan het ODF-platform bijvoorbeeld Key Performance Indicatoren (KPI’s) genereren in een grafische presentatie die eenvoudig in gebruik is. Door deze KPI’s te kennen, bent u in staat om controle acties te evalueren en nieuwe verbeteracties door te voeren. Hiermee gaat u niet alleen kosten besparen, maar ook de prestaties, efficiency en duurzaamheid verbeteren.

DLS - Diagnostics & Telematics
DLS - Diagnostics & Telematics

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht