DLS wordt Benelux-distributeur van Effenco

DLS wordt Benelux-distributeur van Effenco

Persmelding: Effenco

Montreal, 9 december 2019 – Développement Effenco Inc, leverancier van elektrificatie en connectiviteitsoplossingen voor de vrachtwagen industrie kondigt met trots aan dat zij de exclusieve distributiesamenwerking voor de BENELUX met Drive Line Systems BV (DLS) – tevens de exclusieve distributeur van Allison Transmission in BENELUX en Turkey – heeft getekend.

Onderdeel van de overeenkomst is dat DLS haar verkoop en service expertise gaat inzetten voor de distributie van de Effenco oplossingen. De exclusieve distributie overeenkomst omvat BENELUX, IJsland en Turkije. Daarnaast vallen enkele strategische Europese fabrikanten en integrators onder de overeenkomst.

David Arsenault, CEO van Effenco: “Met dit nieuwe partnerschap continueert Effenco haar internationale uitbreiding, daarmee aantonend dat onze aanpak voor elektrificatie wereldwijd wordt omarmd en geïmplementeerd. Ik ben erg dankbaar dat DLS ons team bijstaat in onze ambitie om onze duurzame doelstellingen te realiseren.”

Christian Lafrance, Effenco’s Vice President voor Sales and Marketing: “Deze samenwerking breidt onze verkoopcapaciteit uit met een gerenommeerde distributeur die over meer dan 50 jaar ervaring beschikt.” Hij voegt daar nog aan toe “De BENELUX representeert een speerpunt gebied voor Effenco. Diverse vrachtwagenfabrikanten en havenorganisaties zijn hier gevestigd, waarmee de BENELUX veel kansen biedt voor het toepassen van onze technologie. »

Met deze handtekening, kunnen alle Effenco klanten nu profiteren van een lokaal servicecenter voor levering, montage en inbedrijfstelling en service- en garantieondersteuning.

Rob van Gils, Managing Director van Drive Line Systems: “We zijn erg content dat wij de partner zijn voor Effenco in BENELUX, IJsland en Turkije. Samen met Effenco zien wij een enorm potentieel voor het elektrificeren van de vrachtwagenindustrie in onze regio. We hebben gemerkt dat de systemen van Effenco tot de meest kosten-effectieve systemen behoren voor het reduceren van uitstoot van schadelijke stoffen en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Daarnaast zijn de producten van Effenco ook de perfecte aanvulling op de Allison transmissies die wij in deze regio distribueren.”

Over Effenco

Effenco is opgericht in Montreal in 2006. Effenco ontwikkelt elektrificatie en connectiviteitsoplossingen voor de transportindustrie, waarmee de emissie uitstoot (GHG, CO2 NOx) van heavy duty voertuigen wordt gereduceerd. De enorme hoeveelheid praktische data van verbonden voertuigen die is verzameld met internet technologie (Internet of Things) staat centraal in het ontwikkelingsproces van Effenco. Dankzij de gepatenteerde elektrische technologie is Effenco nu een wereldleider in het verbeteren van de energie-efficiency van zware vrachtwagens in specifieke toepassingen. Effenco wordt o.a. al toegepast in America (New York, haven van of Los Angeles), Frankrijk (Parijs, Saint-Lô), Zwitserland (Geneve), Italie (Turijn), Norwegen (Oslo), Canada (haven van Vancouver en haven van Montreal met Termont).

Over DLS

Drive Line Systems BV (DLS) is uw partner voor het ontwerp en de levering van high performance, efficiënte en hoogwaardige aandrijf systemen voor on en off-road toepassingen. DLS is 50 jaar geleden opgericht en heeft bedrijven in Dordrecht en Istanboel (Turkije). Ze zijn gespecialiseerd in aandrijfsystemen voor de heavy-duty on- en off-road voertuigen en stationaire toepassingen. Alle componenten en systemen – van motor tot de wielen – kunnen door DLS worden ontworpen, geleverd, geïnstalleerd en gerepareerd. DLS is de exclusieve distributeur van Allison Transmission volledig automatische transmissies in België, Nederland, Luxemburg en Turkije. In aanvulling op de Allison transmissies is DSL ook distributeur van Parker Chelsea power take-offs, Meritor power dividers en HJS emissie technologie.

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Ja, ik wil graag nieuws van DLS ontvangen. Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor de distributie van de DLS nieuwsbrief en informatie aanbiedingen van DLS.

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht