DLS behaalt Viridi Air Schone Lucht-certificaat

 1. Home
 2. DLS behaalt Viridi Air Schone Lucht-certificaat

DLS behaalt Viridi Air Schone Lucht-certificaat

Luchtkwaliteit heeft een grote invloed op de volksgezondheid. Er zijn veel problemen met binnen- en buitenlucht die kunnen leiden tot gezondheidsproblemen, zoals virussen, fijnstof, NOx, ozon en CO2. Om meer bewustwording te creëren voor het belang van schone lucht is Viridi Air opgericht. Samen met partners realiseert Viridi Air verschillende buitenfilterprojecten om de vervuiling in de buitenlucht te verminderen.

Sinds januari 2021 is DLS partner van Viridi Air, waarmee wij bijdragen aan de Viridi Air buitenfilterprojecten ten behoeve van het verbeteren van de luchtkwaliteit. Naast onze jarenlange ervaring met traditionele powertrain producten richten wij ons steeds meer op producten ter bevordering van “green mobility”. Deze producten dragen bij aan het vergroenen van de mobiliteitssector en zorgen voor een schonere lucht. Zo helpen wij onze klanten bij het volledig elektrificeren van hun bestaande voertuigen. Daarnaast helpen we klanten middels retrofit van emissietechnieksystemen om de emissies van hun voertuigen sterk te verlagen. Door het toepassen van een dergelijk systeem wordt de uitstoot van stikstof met meer dan 95% gereduceerd en de uitstoot van roet met zelfs meer dan 99%. Ook onze hybridesystemen dragen bij aan een schonere lucht doordat ze het brandstofverbruik en de daarbij behorende schadelijke emissies van voertuigen verminderen.

Wilt u ook bijdragen aan een schonere lucht, of wilt u meer informatie over Viridi Air, bezoek dan de website www.viridiair.nl

Wilt u meer informatie over onze green mobility oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Niets gevonden.

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht