DLS en Terberg Benschop tekenen leveringsovereenkomst

 1. Home
 2. DLS en Terberg Benschop tekenen leveringsovereenkomst

DLS en Terberg Benschop tekenen leveringsovereenkomst

Op 29 oktober 2020 hebben Drive Line Systems (DLS) en Terberg Benschop een leveringsovereenkomst getekend. Hierbij zijn beide partijen overeengekomen samen te werken bij de integratie van Allison Transmission producten in bepaalde productlijnen van Terberg Benschop.

Terberg is een toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van logistieke voertuigen. Terberg streeft er naar een klantgerichte fabrikant te zijn die op maat gemaakte voertuigen van de hoogste kwaliteit levert, die voldoen aan de hoogste prestatienormen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van terminal-, Roll-on, Roll-off trekkers, yard- en distributietrekkers (YT en DT) en gerelateerde voertuigen, die worden geleverd aan havens, distributiecentra, industrie, rail/road en luchthavens.

DLS is officiële distributeur van Allison Transmission volautomatische transmissieproducten voor Nederland, België, Luxemburg, IJsland en Turkije. DLS is gespecialiseerd in consultancy, verkoop, engineering, levering en service van hoogwaardige aandrijflijnsystemen voor zware on- en offroad doeleinden.

Terberg en DLS zijn een samenwerking overeengekomen voor de integratie van Allison producten in bepaalde productlijnen vanTerberg Benschop en het delen van kennis over ontwikkelingen en innovatieactiviteiten.

Bij DLS zijn we trots dat onze langdurige relatie verder versterkt wordt door deze overeenkomst. We willen Terberg bedanken voor hun vertrouwen en kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking voort te zetten.

DLS en Terberg Benschop tekenen leveringsovereenkomst
Niets gevonden.

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Menu
  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht