Veiligheid voorop bij werken aan elektrische voertuigen

Veiligheid voorop bij werken aan elektrische voertuigen

DLS richt zich steeds meer op de levering van Green Mobility oplossingen. Onderdeel hiervan zijn (hybride) elektrificatie-oplossingen voor voertuigen. Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen worden onze engineers, projectleiders en technici volgens de NEN9140 opgeleid om op een verantwoorde manier aan deze elektrische voertuigen te kunnen werken.

Vorige week hebben een aantal van onze engineers hiervoor een training gevolgd. Hierbij leerden ze over de veiligheidsrisico’s van en de te nemen veiligheidsmaatregelen bij werken aan elektrische voertuigen. Zo leerden ze hoe ze een elektrisch systeem spanningsloos kunnen maken, zodat er veilig aan gewerkt kan worden. Daarnaast leerden ze hoe ze zich moeten beschermen bij het werken met hoog-voltage systemen, leerden ze de risico’s begrijpen en leerden ze hoe ze veilig aan deze voertuigen kunnen werken. Aan het eind van de trainingsdag gingen alle engineers met een certificaat op zak naar huis.

Onze technici gaan een stap verder en volgen ook een vervolgtraining waarbij ze leren hoe ze diagnoses, onderhoud en reparaties aan componenten en systemen van elektrische voertuigen moeten uitvoeren. Daarnaast is in ons bedrijf een strikt aanwijzingsbeleid NEN9140 toegepast en heeft de bedrijfsleiding de benodigde papieren om als Werkverantwoordelijke de benodigde werkzaamheden aan te mogen sturen.

Niets gevonden.

Nieuws

Overzicht

Contacteer Ons

Neem contact met ons op! We komen snel bij u terug!

  Chat with us
  Chat with us
  Questions, doubts, issues? We're here to help you!
  Verbinden...
  Geen van onze operators is momenteel beschikbaar. Probeer het later opnieuw. U kunt hier ook uw naam, e-mailadres en vraag invullen, en we nemen snel contact met u op!
  Our operators are busy. Please try again later
  :
  :
  :
  Have you got question? Write to us!
  :
  :
  This chat session has ended
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht